logo
hamburger
search-iconsearch-button

Mapa dumneavoastră de presă

close
Momentan nu aveți niciun fișier în mapa dvs. de presă
Prin click pe ”Descarcă tot” confirmați că ați citit și acceptat i noastre
Ţelul nostru este bine definit:
Pentru clienţii noştri dorim să devenim mai buni pe zi ce trece.
26.300
Angajați
77
Ani
370
Locații
5,75 mld.
Cifra în €

Strategia noastră

Nu ne vom abate de la calea pe care am pornit şi vom duce mai departe strategia de succes începută, concentrându-ne pe dezvoltarea şi promovarea profesionlă a echipei mömax. Doar aşa putem menţine pe termen lung standardele serviciilor extraordinare oferite, în centrul cărora se află clienţii noştri.
Mai mult de atât, aspiraţia noastră este să includem cât mai multe pieţe de desfacere din interiorul, precum şi din exteriorul ţării, pentru a ne întări poziţia mondială în domeniul comerţului de mobilă şi decoraţiuni interioare.

Material informativ XXXLutz

În broşura noastră veţi găsi toate informaţiile importante la un loc: de la fondarea companiei în anul 1945, până la cifrele expansiunilor actuale.
X
Download Broşură lb engleză.pdf
Broşură lb engleză.pdf
PDF
download
addToPresskit
X
Download Broşură lb germană.pdf
Broşură lb germană.pdf
PDF
download
addToPresskit

Distribuitor comunicări centrul de presă

Doriţi să primiţi automat pe e-mail cele mai noi comunicări de media? Atunci abonaţi-vă pur şi simplu la distribuitorul nostru pentru presă!
* Câmpurile obligatorii necesită completare
Prin clic pe „Abonare la buletinul de presă”, sunt de acord să primesc prin e-mail buletine de presă periodice de la MOEMAX.RO. S.R.L.("mömax"), cu cele mai recente comunicate de presă. Abonarea la buletinul de presă poate fi anulată oricând, cu efect pentru viitor. Detalii privind expedierea buletinului de presă și protecția datelor pot fi găsite în  mömax.
© 2024 mömax・Calea Aradului 123, 300645 Timişoara, România
logo